Tjockis!

Nu är jag uppe på samma vikt som jag hade som högst förra året :( Blä! Dax att ta tag i det om jag ska hinna bli sommarsnygg. Och få en bättre hälsa.
Först ska jag bli frisk från min bihålinflammation så att jag kan börja träna ordentligt. Så länge får jag väl försöka komma igång och sköta maten igen.
Nu kör vi! Är ni med?

Dax?

Att ta tag i sitt liv? Hur länge kan man äta fel och inte träna och skylla på förkylning och mensvärk?
Inte så länge till tror jag. Sabbar ju bara för mig själv, ju längre jag slarvar ju längre från målet kommer jag... Så borde kanske ta en såndär berömd måndag imorgon. Den där man börja sitt "nya liv". ;)

Pluffsig

Känner mig grymt pluffsig just nu. Blir bara större och större, men har skitsvårt för att komma igång och träna pga ett ont knä och en förkylning som inte vill ge med sig.

Maten känns lite si och så, varannan dag eller nåt. Just nu är det saker hemma som gör att jag inte kan planera maten så mkt heller tyvärr, men jag får va duktig och fixa det iaf.

Strösta problemet just nu är att jag är så otroligt uttråkad på jobbet. Och då även väldigt godissugen. Gäller att stå emot...

omotiverad

Sjukt omotiverad just nu.

Orkar inte ens ta tag i vikten känns det som, även om jag vet att jag behöver det. Hoppas jag kommer igång med träningen iaf denna veckan. Förra veckan blev det bara ett pass. Katastrof!

vikt v 11

Blev +0,2 sen förra veckan. Kanske får skylla mig själv som åt en pizza det sista jag gjorde på söndag kväll?

Ont knä :(

Igår kväll fick jag ont i mitt knä och det vill inte gå över idag heller ser det ut som. suck! Jag som skulle passa på att träna de här dagarna när jag inte har vovven. Hur ska jag lösa det nu då...

Veckans vikt!

Blev samma som förra veckan. Känns helt ok. Har varken ätit, eller rört på mig som jag borde så jag är helt nöjd över att inte ha gått upp :)


Veckans vikt!

Blev samma som förra veckan. Känns helt ok. Har varken ätit, eller rört på mig som jag borde så jag är helt nöjd över att inte ha gått upp :)


RSS 2.0