Ingen vidare...

uppdatering här i bloggen tyvärr. Kanske för att jag inte har så mkt att skriva om. Är sjuk NU IGEN och kan inte träna. Har heller ingen större motivation för att sköta maten, även om jag borde sköta den ÄNNU bättre när jag inte kan träna. Men jag tror att ni vet hur det är. Ibland tappar man helt enkellt lusten och orken. Just nu känner jag mig bara sliten, fet och allmänt ofräsh.
Tycker inte att mina kläder sitter bra och se sig själv på kort är ingen höjdare....

Dax att rycka upp sig? Japp, för länge, länge sen!!

Nu får jag ge mig

Har gått upp 1,2kg pp 2 veckor. Inget bra alls. Nu får det vara slut på godisfrossa och annat dumt!

Nu så!

Har jag börjat träna lite smått igen. Det går tungt, men känns otroligt bra när det är gjort :)

Ledde ett pass i tisdags och sen körde jag styrketräning igår. Ska försöka få till minst ett pass till i veckan (dans) och kanske även lite jogg eller inlines. Dax att sätta fart nu, vårruset är ju 7/5 och jag har inte börjat träna inför det ännu :P

Det var på tiden

Nu har jag äntligen köpt nytt batteri och satt in det i min stegräknare. Tappade ju hela den grejen lite när promenix.se la ner, men egentligen är det ju inte fel att hålla lite koll på hur mkt man rör sig.
Har haft på mig den sen kl 14 och gått ca 12000steg. Det ser jag som ett minimum att gå på en dag (om jag får välja) men nu har jag ju gått lite tidigare under dagen oxå, så det känns helt ok.
Hoppas att stegen kan motivera mig lite igen. :)

Får skylla mig själv

Idag stannade vågen på +0,3 mot förra veckans katastrofala vikt, men jag får skylla mig själv. Har nog tyckt lite väl synd om mig själv när jag varit sjuk. Det har gått ner både det ena och andra. (Fika på stan 3dagar i rad kanske inte heller är så bra :P )
Nu är det nya tag som gäller för att komma närmare ett hälsosammare liv.

Planering

Om man ska planera sina måltider i vanliga fall så är det ingenting emot hur det är nu när jag går på antibiotika. Har aldrig hört detta förut, men dessa piller som jag fick får jag inte äta mjölkprodukter 3 timmar innan, eller 3 timmar efter jag har tagit. Däremot MÅSTE jag ta dem ihop med mat!
Lite spännande för en som älskar yoghurt, keso osv. Men men, planering hette det ju. Det klarar jag ju de dagar jag är hemma från jobbet, men sen försöka puzzla ihop nåt som kan ätas på språng och inte innehåller mjölk?
Får väl prova de där soya/havre drinkarna eller nåt. Nån som vet om de går att dricka?

RSS 2.0